|
| Upoznajmo se. | |
| | Autor | Poruka |
---|
Bebe Admin.
Broj poruka : 260 Datum upisa : 27.03.2017 Lokacija : Get rich or die trying!
| Naslov: Upoznajmo se. Uto Mar 28, 2017 10:45 am | |
| Pruzite nam priliku da vas upoznamo.
Kazite nam nesto o sebi. Koje su vase vrline i mane? Kakve filmove volite? Koju muziku slusate? Koje knjige citate?
Predstavite se forumasima. | |
| | | Drimerka* Ultra Mega Giga Riba!
Broj poruka : 9 Datum upisa : 29.03.2017
| Naslov: Re: Upoznajmo se. Sre Mar 29, 2017 9:03 pm | |
| Vrlina imam mnostvo, mane nijednu. Volim umetnost. Od slikara, volim Klinta, kompozitora Vivaldija (obozavam), pisaca Dostojevskog. Filmove volim da gledam mnogo, samo akcije i komedije ne, jer meni to nije smesno. Eventualno Fokerovi i Borat. Volim belu boju. Volim prolece. Volim Beograd. Volim shoping, ali ne satima. Volim neistrazene stvari. Privlaci me misticnost. I dalje o sebi ne bih, znace svi ko sam.
:ll: | |
| | | Elena Urednica.
Broj poruka : 27 Datum upisa : 29.03.2017 Godina : 30 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Upoznajmo se. Čet Mar 30, 2017 7:33 am | |
| Drimerka, kad kradeš informacije, barem lepo zapamti - nije Klint, već Klimt. :rolleyes: Dakle: Slikar, jelte, Klimt, to je od mene čula. Kompozitor - Bah. Filmovi - psihološki trileri. Pisac - Dostojevski. Muzika - džez. Boja - bela (mada, to i nije boja). Ostala interesovanja - putovanja, arhitektura, fotografija, visoka moda. | |
| | | Bebe Admin.
Broj poruka : 260 Datum upisa : 27.03.2017 Lokacija : Get rich or die trying!
| Naslov: Re: Upoznajmo se. Pet Mar 31, 2017 8:22 am | |
| Vrline:lojalna, spontana, dobronamerna. Mane se ne otkrivaju. Horoskopski znak:Blizanac podznak Rak. Filmofil sam i volim soping. Omiljena knjiga mi je roman Orkanski visovi. Znam je skoro pa napamet. Imam talenta za organizaciju i liderstvo, kao i za ucenje stranih jezika. Zaposlena sam vec tri godine. Zivim sama i zaradjujem. Imam roditelje i dva brata. Od avgusta prosle godine i malu sestricinu. Hobije nemam. Uzivam u citanju, kupovini, hrani. Ljubimce nemam. Imala sam hrcka. Zivotinje mnogo volim, posebno pse. Ambiciozna sam i moji snovi su veliki. Volela bih da kreiram sopstveni modni i kozmeticki brend. Dopunicu. OT:Leno, divan avatar. | |
| | | Elena Urednica.
| Naslov: Odg: (Nema teme) Sub Apr 01, 2017 3:46 pm | |
| Hvala :-*
Da dopunim i ja:
Volim sve životinje, ali me fasciniraju konji. Volela bih da se bavim jahanjem. Zavisna sam od kafe i slatkiša. Nisam ljubitelj mesa, mogla bih da živim na voću, povrću i sirevima. Mnogo volim da jedem, uživam u hrani i sve bih probala. Oduševljava me umetničko klizanje, naročito njihovi kostimi. Od sportova volim još i tenis i plivanje. Divim se dobro uređenom enterijeru i jako volim komfor i luksuz. Jedva čekam da krenem da opremam svoj stan. Preferiram drvo i staklo, puno svetlosti i biljaka. Ne volim oštre ivice i sterilnost, kao ni veštačke materijale - plastiku, PVC i sl. Hedonista sam. Uživam u dobrom vinu, najviše belom, hrani, šopingu, seksu, kvalitetnim cigaretama nakon navedenih zadovoljstava. Uživam, kao i većina žena, u kupovini i isprobavanju kozmetičkih preparata i parfemima. Omiljena marka mi je Chanel. Mnogo vremena provodim u kozmetičkim salonima jer me to opušta i rasterećuje. Obožavam masaže i saunu. Volim leti da idem na more, zimi na planinu, a proleće i jesen su rezervisani za obilazak gradova. Postoje izuzeci, ali ne volim da se taj raspored remeti. Obožavam moćne automobile i vožnju generalno, posebno noćnu. Volim i avione. Uživam u ekstremnim sportovima, adrenalinski sam zavisnik. Veliki sam protivnik korišćenja prirodne kože i krzna pri izradi odevnih predmeta. Prezirem lov i ribolov, sem u svojstvu prehrane. Humanitarac sam i maštam o vođenju sopstvene organizacije. Potpisala sam donorsku karticu, volela bih da postanem dobrovoljni davalac koštane srži i krvi.
Poslednji izmenio Elena dana Sub Apr 01, 2017 4:21 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Elena Urednica.
| Naslov: Re: Upoznajmo se. Sub Apr 01, 2017 4:18 pm | |
| Jako volim pozorište i izložbe, posebno kada se radi o fotografiji. Crno-bele me fasciniraju. Opsednuta sam bibliotekama, volela bih da u svojoj kući posedujem jednu. Obožavam miris papira. Omiljeni žanr mi je klasika, a volim i psihologiju. Obožavam kancelarijski materijal. Volim lepe rokovnike i olovke, posebno nalivpera. Po zanimanju sam anglista, budući šekspirolog i doktor nauka. Volim neobična mesta u gradu i male, ušuškane restorane i kafiće sa lepim baštama. U horoskopu sam Blizanac/Devica. Verujem u opšte osobine znakova, u bilo kakva predviđanja ne. Ne verujem u crnu magiju, belu magiju, tarot, pasulj... Ne volim bilo šta okultno i klonim se takvih stvari. Obožavam brodove i jahte. Volela bih da odem na krstarenje, kao i da naučim da jedrim. Vrlo sam emotivna i lako zaplačem. Empatična sam, miroljubiva i uvek spremna da pomognem na koji god način. Minimalista sam, vodim računa o životnoj sredini i recikliram. Meditiram. Planiram da počnem da se bavim jogom. Verena sam i uskoro planiram venčanje.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Upoznajmo se. | |
| |
| | | | Upoznajmo se. | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |